Linkelhelyezés PR-cikkekben

Linképítés PR-cikk elhelyezéssel

Linkelhelyezés PR-cikk
Javítja a Google-helyezéseket a linkelhelyezés PR-cikkekben

A honlapok sorrendje a kulcsszavas keresési eredményoldalakon nagyban függ a bejövő linkek számától, ám a rangsorolásnál a Google ma már szinte teljesen figyelmen kívül hagyja a különböző weboldalakra csak úgy, mintegy csupaszon kitett linkeket. Helyezésjavító hatása csak azoknak van, amelyek mögött tartalmi összefüggések állnak. Ez pedig a kattintható linknek egy megfelelő szövegkörnyezetben való elhelyezésével oldható meg. Ilyen releváns kontextus teremthető PR-cikkekkel: a speciálisan linkelhelyezés céljából írt és megjelentetett szövegek tartalmi összefüggést teremtenek

 • a hivatkozott honlap
 • a hivatkozó webhely
 • és a link szövege között.

Ezáltal maga a link is releváns jelleget ölt és hatékonyan hozzájárul a megcélzott weboldal Google-helyezéseinek javításához. Persze csak akkor, ha a megjelenés értékes, magas internetes autoritással rendelkező oldalon történik

Ezen a magas keresőmarketing értékű portálon lehetőség van PR-cikkekbe ágyazott linkek elhelyezésére


Weboldal optimalizálás SEO szakértőtől

Az UngParty PR műhely keresőmarketing honlapja 2020-ban ezekkel a kulcsszavakkal támogatja honlapok Google-helyezésének javítását:

 • műanyag gyártás: IBC-tartály és kármentő tálca
 • ivóvíz fertőtlenítés Pseudomonas baktérium ellen
 • pánikbetegség öngyógyítása kognitív viselkedésterápiával
 • kulcsszavas weboldal optimalizálás
 • pr-cikk elhelyezés blogban

Cél: Organikus keresőtalálatok javítása. A támogatott honlap Google első helyre, első oldalra juttatása a keresőoptimalizálás white hat eljárásaival.

Vízkezelés: derítés, ülepítés, szűrés, fertőtlenítés

Fertőtlenítés Pseudomonas ellen

clo2 fertőtlenítés ivóvízben
Ivóvíz fertőtlenítése ClO2-vel  Pseudomonas fertőzés ellen

Természetes eredetű ivóvizek kezelése. Holland ökológus szakemberek a Pseudomonas aeruginosa tudományos elnevezésű kórokozó terjedését klórdioxidos dezinfekcióval oldják meg. Az alkalmazott készítmény a TwinOxide, amely, hatásos nemcsak a pseudomonas baktérium, hanem az algák, gombák és legionella, valamint más fertőző baktériumok ellen. A fertőtlenítő szerrel szemben nem alakul ki rezisztencia. Az új kutatásokra alapozva még jobb biocid hatású vízfertőtlenítő szert fejlesztettek ki magyar kutatók az Arvisura Hungarica hatékony elpusztítására, amelyek főleg a NER-rel fertőzött területeken, Gundel-menzákon, nemzeti dohányboltokban és élelmiszeripari üzemekben tenyésznek lisztéria és szalmonella humán álnéven. Az ivóvízkezeléshez műanyag adagolótartályok használatosak.

Kármentő tálcán a műanyag tartály

műanyag ibc tartály és tálca
Műanyag hordók és IBC-tartály kármentő tálcán

Azért tették oda, hogy a kilöttyenő folyadék ne vesszen kárba és a környezet se károsodjék. Ivóvíz-tartály esetén a veszély csekély, de vegyszert is tartanak ezekben az edényekben. A műanyag tartály és a kármentő tálca köznapi ipari eszközök, amelyek kiegészítik egymást, hiszen a káros anyagok tárolása komoly környezetvédelmi problémát jelent. Épp ennek a megoldásában az első lépés a megbízhatóan tartós ipari műanyag tartályok és konténerek,  így például az IBC-tartály használata, a másik lépés pedig a biztonsági gyűjtőtálca alkalmazása, amely különösen feltöltéskor és lecsapoláskor, valamint szállítás közben képez biztosítékot a károk csökkentésére mind az anyagtakarékossággal, mind a veszélyes folyadékok visszatartásával.

Kognitív pánikterápia

A kognitív pszichológia álláspontja szerint a pánikbetegség és krónikus változata, az agorafóbia tanult viselkedési modell következménye, és a pánikroham mögött nincsen reális veszély. Ezt csak a beteg éli át egy kellemetlen élménye és egy véletlen következmény összekapcsolása miatt. Képzett pszichoterapeuták által kidolgozott  kognitív viselkedésterápia segítségével lehetséges a pánikbetegség öngyógyítása otthoni körülmények között oktató videók segítségével, terapeuta közreműködése és gyógyszerek nélkül.

Linkelhelyezés PR-cikk megjelentetése útján

Keresőoptimalizálás – Honlap-Seo

A honlapok keresőoptimalizálásában fontos szerep jut a linképítésnek, a sikerességben mégsem ez az első tényező. A marketing szövegekben és public relations cikkekben elhelyezett visszacsatolások akkor eredményesek, ha értékes tartalomra mutatnak.

Weboldal optimalizálás – keresőmarketing

 1. A honlapok sikerességének első feltétele a releváns, adekvát tartalom. Ez annyit tesz, hogy az adott témában és az adott téma kulcsszavaira nézve mérvadónak, fontosnak, értékesnek, informatívnak kell lennie – ennek hiányában a ma már természetes intelligenciaként működő Google algoritmusok nem értékelhetik alkalmasnak TOP pozíció elfoglalására.
 2. A második feltétel, hogy ez a tartalom keresőbarát, optimalizált formában jelenjen meg.
 3. Harmadik, de az előzőekkel egyenrangúan fontos szempont, hogy az adott webhelyre kívülről eléggé sok és eléggé jelentős weboldalakról mutassanak hivatkozások.

A bejövő linkek rendszere spontán módon is létrejöhet, de a weblaptulajdonosok erre nem szoktak ölbe tett kézzel várni, hanem felkérnek egy SEO-szakértőt, hogy gyorsítsa fel a folyamatot. Ez nem más, mint az  organikus honlap keresőoptimalizálás (SEO), melynek célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el az internetes találatok listájában.


Organikus honlap optimalizálás

Google helyezés javítás – linkmarketing

Weboldalak optimalizálása linkelhelyezésipari műanyag tartály, vegyszeres ivóvíz fertőtlenítés Pseudomonas baktérium ellen és kognitív terápiagyakorlat keretében pánikbetegség öngyógyítása távoktatással kulcsszavakkal. Honlap Seo + keresőmarketing eszközök – linkmarketing. – Ivóvíz-tartály