Linkelhelyezés PR-cikkekben

Linképítés PR-cikk elhelyezéssel. Honlap elemzés

Linkelhelyezés PR-cikk
Javítja a Google-helyezéseket a linkelhelyezés PR-cikkekben

A honlapok sorrendje a kulcsszavas keresési eredményoldalakon nagyban függ a bejövő linkek számától, ám a rangsorolásnál a Google ma már szinte teljesen figyelmen kívül hagyja a különböző weboldalakra csak úgy, mintegy csupaszon kitett linkeket. Helyezésjavító hatása csak azoknak van, amelyek mögött tartalmi összefüggések állnak. Ez pedig a kattintható linknek egy megfelelő szövegkörnyezetben való elhelyezésével oldható meg. Ilyen releváns kontextus teremthető PR-cikkekkel: a speciálisan linkelhelyezés céljából írt és megjelentetett szövegek tartalmi összefüggést teremtenek

 • a hivatkozott honlap
 • a hivatkozó webhely
 • és a link szövege között.

Ezáltal maga a link is releváns jelleget ölt és hatékonyan hozzájárul a megcélzott weboldal Google-helyezéseinek javításához. Persze csak akkor, ha a megjelenés értékes, magas internetes autoritással rendelkező oldalon történik

Ezen a magas keresőmarketing értékű portálon lehetőség van PR-cikkekbe ágyazott linkek elhelyezésére

Weboldal optimalizálás SEO szakértőtől

Az UngParty PR műhely keresőmarketing honlapja 2020-ban ezekkel a kulcsszavakkal támogatja honlapok Google-helyezésének javítását:

 • műanyag gyártás: IBC-tartály és kármentő tálca
 • ivóvíz fertőtlenítés Pseudomonas baktérium ellen
 • pánikbetegség öngyógyítása kognitív viselkedésterápiával
 • kulcsszavas weboldal optimalizálás Google kereséshez
 • keresőmarketing szempontú weboldal elemzés ára
 • pr-cikk elhelyezés blogban

Cél: Organikus keresőtalálatok javítása. A támogatott honlap Google első helyre, első oldalra juttatása a keresőoptimalizálás white hat eljárásaival.

Vízkezelés: derítés, ülepítés, szűrés, fertőtlenítés

Fertőtlenítés Pseudomonas és fonálféreg ellen

clo2 fertőtlenítés ivóvízben
Ivóvíz fertőtlenítése ClO2-vel  Pseudomonas fertőzés ellen

Természetes eredetű ivóvizek kezelése. Holland ökológus szakemberek a Pseudomonas aeruginosa tudományos elnevezésű kórokozó terjedését klórdioxidos dezinfekcióval oldják meg. Az alkalmazott készítmény a TwinOxide, amely, hatásos nemcsak a pseudomonas baktérium, hanem az algák, gombák és legionella, valamint más fertőző baktériumok ellen. A fertőtlenítő szerrel szemben nem alakul ki rezisztencia. Az új kutatásokra alapozva még jobb biocid hatású vízfertőtlenítő szert fejlesztettek ki magyar kutatók az Arvisura Hungarica hatékony elpusztítására, amelyek főleg a NER-rel fertőzött területeken, Gundel-menzákon, nemzeti dohányboltokban és élelmiszeripari üzemekben tenyésznek lisztéria és szalmonella humán álnéven. Az ivóvízkezeléshez műanyag adagolótartályok használatosak.

Kármentő tálcán a műanyag tartály

műanyag ibc tartály és tálca
Műanyag hordók és IBC-tartály kármentő tálcán

Azért tették oda, hogy a kilöttyenő folyadék ne vesszen kárba és a környezet se károsodjék. Ivóvíz-tartály esetén a veszély csekély, de vegyszert is tartanak ezekben az edényekben. A műanyag tartály és a kármentő tálca köznapi ipari eszközök, amelyek kiegészítik egymást, hiszen a káros anyagok tárolása komoly környezetvédelmi problémát jelent. Épp ennek a megoldásában az első lépés a megbízhatóan tartós ipari műanyag tartályok és konténerek,  így például az IBC-tartály használata, a másik lépés pedig a biztonsági gyűjtőtálca alkalmazása, amely különösen feltöltéskor és lecsapoláskor, valamint szállítás közben képez biztosítékot a károk csökkentésére mind az anyagtakarékossággal, mind a veszélyes folyadékok visszatartásával.

Kognitív pánikterápia, addiktológiai tanácsadás

addiktológiai tanácsadásA kognitív pszichológia álláspontja szerint a pánikbetegség és krónikus változata, az agorafóbia tanult viselkedési modell következménye, és a pánikroham mögött nincsen reális élettani veszély. Ezt csak a beteg éli át egy kellemetlen élménye és egy véletlen következmény összekapcsolása miatt. Képzett pszichoterapeuták által kidolgozott  kognitív viselkedésterápia segítségével lehetséges a pánikbetegség öngyógyítása otthoni körülmények között oktató videók segítségével, terapeuta közreműködése és gyógyszerek nélkül. Ugyancsak hasznos a terápiás kezelés szenvedélybetegek számára, akik igénybe vehetik az addiktológiai tanácsadást és konzultációt akár magánrendelés keretében is.

Linkelhelyezés PR-cikk megjelentetése útján

Keresőoptimalizálás – Honlap-Seo

A honlapok keresőoptimalizálásában fontos szerep jut a honlap elemzés módszereinek és a linképítésnek, a sikerességben mégsem ez az első tényező. A marketing szövegekben és public relations cikkekben elhelyezett visszacsatolások akkor eredményesek, ha értékes tartalomra mutatnak.

Weboldal optimalizálás – keresőmarketing, link marketing

 1. A honlapok sikerességének első feltétele a releváns, adekvát tartalom. Ez annyit tesz, hogy az adott témában és az adott téma kulcsszavaira nézve mérvadónak, fontosnak, értékesnek, informatívnak kell lennie – ennek hiányában a ma már természetes intelligenciaként működő Google algoritmusok nem értékelhetik alkalmasnak TOP pozíció elfoglalására.
 2. A második feltétel, hogy ez a tartalom keresőbarát, optimalizált formában jelenjen meg.
 3. Harmadik, de az előzőekkel egyenrangúan fontos szempont, hogy az adott webhelyre kívülről eléggé sok és eléggé jelentős weboldalakról mutassanak hivatkozások.

A bejövő linkek rendszere spontán módon is létrejöhet, de a weblaptulajdonosok erre nem szoktak ölbe tett kézzel várni, hanem felkérnek egy SEO-szakértőt, hogy gyorsítsa fel a folyamatot. Ez nem más, mint az  organikus honlap keresőoptimalizálás (SEO), melynek célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el az internetes találatok listájában.


Organikus honlap optimalizálás

Google helyezés javítás – link építés és linkmarketing

Weboldalak optimalizálása és honlap elemzés. Cikk megjelentetése. Marketingszövegben  linkelhelyezésipari műanyag tartály, vegyszeres ivóvíz fertőtlenítés Pseudomonas baktérium ellen és kognitív terápiagyakorlat keretében pánikbetegség öngyógyítása távoktatással kulcsszavakkal. Honlap Seo + keresőmarketing eszközök – linkmarketing. – Ivóvíz-tartály