Hogyan előzhetjük meg a szív, – és érrendszeri betegségeket gyógynövényekkel?

gyógynövények eredeti adipex

Tudta, hogy a szívünk 70 év leforgása alatt 2,5 milliárdszor ver? Naponta pedig 100 000-szer, amely során 9000 liter vért pumpál az ereinkbe, ezzel eljuttatva az oxigént és a tápanyagot a sejtjeinkbe?

Ahhoz, hogy minden jól működhessen fontos, hogy a szív izmai rugalmasak legyenek és a vér képes legyen szabadon áramolni.

Mi számít rizikótényezőnek:

  • ha magas a koleszterinünk, mert az érelmeszesedéshez vezet
  • a túlsúly

Koleszterinszint csökkentő gyógynövények:

  • az ösztörüs veronika
  • a tyúkhúr

A kezdeti időszakban naponta több alkalommal is fogyasztható, később elegendő heti néhány alkalommal.

A szívproblémák megelőzésére a leghatékonyabb gyógynövény a galagonya, amely segít a rugalmasság megőrzésében. Heti 1-2 alkalommal fogyasztva idegnyugtató, stressz csökkentő hatással is bír.

A fehér fagyöngyöt is meg kell említeni, mint értisztító hatású növény.

A népi hagyomány megőrizte, hogy a fokhagyma és a medvehagyma is segít a vérnyomás szabályozásában, a szívműködésben.

Szeretné elkerülni a szív, – és érrendszeri betegségeket, de aggódik a túlsúlya miatt?

Az aggodalom teljesen jogos, mert nagyon sok a rizikótényezője a túlsúlynak. Épp ezért kezdenek bele olyan sokan mindeféle fogyókúrába, ami aztán vagy működik vagy sem.

A legtöbbször azonban nem. Méghozzá azon szokott leginkább múlni, hogy nehéz ellenállni a finom falatoknak. Vagyis hiába koplalunk valamennyi ideig, ha utána egyből csábításnak állunk, bűnbeesünk.

Mit szólna egy olyan módszerhez, ami ebben tudna a segítségére lenni? Vagyis, hogy megakadályozza az állandóan kísértő éhségérzetet, hogy könnyedén letudjon mondani a fölös kalóriákról.

A fogyasztószerek ebben lehetnek a segítségére. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, mint a fentermin vagy a szibutramin, amelyek hatékonyan ellátják étvágycsökkentő szerepüket. Olyan kiváló fogyasztószerek kaphatók ezen hatóanyagokkal, mint az Adipex-P, Adipex Retard vagy a TEVA Sibutramine, Sibutramine.

Képzelje, hogy a főétkezések közötti időszakban nem kattog azon az agya, hogy mit is lehetne nassolni. Helyette maximálisan a feladataira koncentrálhat, miközben a kevesebb bevitt kalóriának köszönhetően megindul a súlycsökkenés.

Mielőtt bármilyen döntést hozna, javasoljuk, hogy tájékozódjon és nézze meg, hogy eredeti Adipex rendelése esetén milyen lehetőségei vannak és válasszon megbízható online patikát!

Vigyázzon az egészségére és éljen hosszú, egészséges életet!

Szólj hozzá!