Miért lehet előnyös egy egyedi Webáruház fejlesztése?

Amikor egy cég életében eljön a pillanat, hogy szükségét érzi az online térben történő értékesítésnek, a legtöbben csak akkor szembesülnek azzal, milyen sok választási lehetőségük is van. Egy webáruházat ugyanis számos módon fel lehet építeni.

Egyrészt nagyon sokan foglalkoznak webáruház készítéssel. Még, ha fizikai hely szerint szűkítjük is a keresését, akkor is ember legyen a talpán, aki a rengeteg cég közül ki tudja választani a megfelelőt. Ha például beírjuk a keresőbe, hogy webáruház készítés Debrecen, nagyjából 1 másodperc alatt kapunk 197 ezer találatot.

Másrészt, ahhoz, hogy webáruházunk legyen, gondolkodhatunk bérelhető vagy egyedi készítésű áruházakban.

webáruház készítés

A bérelhető áruházak nagy előnye, hogy maga a webshop motor azonnal rendelkezésre áll, a beüzemelés ideje csak az értékesíteni kívánt termékek feltöltési idejétől függ. A legtöbb bérelhető áruháznál van olyan lehetőség, amellyel egyszerre akár az összes termékünk feltöltése is lehetséges. Ehhez azonban előre össze kell gyűjtenünk az összes termékünk összes paraméterét, méghozzá olyan formában, ahogyan azt a webáruházba be lehet tölteni. Nagy hátránya azonban, hogy elég kevés lehetőség van egyedi kérések programozására, vagy csak horribilis áron…

Készíttethetünk egyedi webáruházat is. Itt is legalább két lehetőségünk van. Vagy „dobozos termékek” felhasználásával, vagyis open soure programok segítségével összekattintunk egy lapot, különböző template-eket húzunk rá és a nekünk megfelelő plugin-okat kapcsoljuk hozzá. Ennek a fajta webshopnak a támadhatóság a legnagyobb problémája. Azonban, egy ügyes webfejlesztő a rendszerekből adódó gyengeségeket ki tudja küszöbölni.

A valóban egyedi LogicalMDesign webáruház fejlesztés esetén a kód is egyedi, ezért a megrendelő igényeit maximálisan ki tudja elégíteni. Az ilyen webshopok bekerülési ára egészen magas, azonban a legnagyobb szabadságot hagyja a megrendelőnek. Így lehet a webshop teljesen személyre szabott, kezdve attól, hogy a webshop szerves része lesz a cég belső, egyedi folyamatirányításainak. Az automatizált mechanizmusokkal a megrendelések leadásakor a CRM rendszer adottságait kihasználva a controlling vagy a logisztikai részleg is azonnal értesülhet az esetleges teendőkről. Nincs szükség további belső kommunikációra, akár a gyártáshoz is azonnal beérkezhet az alapanyag szükséglettől kezdve a szállítási időig minden információ.

Az általunk készített egyedi webshopok/szoftverek az éves több száz milliós forgalmat is könnyedén lekezelik.

Szólj hozzá!