Mire jó a zsúrkocsi?

Éttermi tálalás - Zsúrkocsik

A zsúrkocsi egy olyan berendezés, ami számos téren megjelenhet a hétköznapokban, de egy-két kreatív megoldással is találkozhatunk. Ennek köszönhetően a zsúrkocsik a konyháktól fogva, a fürdőszobán át, a reptéri kiszolgálásig bárhol megjelenhetnek. Az alábbi cikkben ezért összegyűjtöttük mire is jó a zsúrkocsi hétköznapi és kreatív megoldások által.

Zsúrkocsik a vendéglátásban

Mivel a zsúrkocsiknak strapabíró, viszonylag könnyű szerkezete van, így manapság minden vendéglátó egység nélkülözhetetlen darabja lehet a mindennapokban. Ma már azonban nem csak tálalásra lehet használni, hanem szinte bármilyen tárolásra is a konyhában. Amellett, hogy rápakolunk, ha útban van, csak arrébb toljuk, így jelentős helyet tudunk megtakarítani vele, ha szükséges.

Zsúrkocsi, mint cukrász berendezés

A cukrászatokban a zsúrkocsi szintén az alapfelszereltség részének tekinthető, mivel hatalmas többemeletes esküvői torták szállítására is alkalmas. A vendéglátásban többnyire a strapabíróbb fém verziókat használják, de persze találkozhatunk műanyag és fából készült verziókkal is.

Gurulós tárolók a lakásokban

A zsúrkocsikat az ipari felhasználás mellett, akár otthonunkban is felhasználhatjuk. A otthoni nagyobb konyhákban nem mindig egyszerű megtalálni amit keresünk. A zsúrkocsi az a konyhasziget, amin adott esetben tárolhatunk minden fontosabb és vélhetően szükséges konyhai eszközt.

A zsúrkocsi így gyakorlatilag egy mobil konyhai tároló szekrény funkciót is betölthet. Simán meghosszabbíthatjuk vele a konyhapult lapját. Az alsó polcai külön kapóra jönnek, amikor több tepsi tartalmát szeretnénk kihűteni. Egy nagyobb társaság kiszolgálása az étkeződben, egy gurulós konyhai tároló szekrénnyel sokkal könnyebbé válhat, hiszen így nem kell kézben vagy tálcán szállítani a helyiségek között az elkészített finomságokat.

Zsúrkocsi a fürdőszobában

A fürdőszobai tárolók nem túl olcsók, ráadásul nem is mindig igazán praktikusak és sok helyet foglalnak. A zsúrkocsi azonban erre a szerepkörre is nagyszerű választás lehet, hiszen praktikus és remekül mutat a fürdőszobákban is. Tehetünk rá kozmetikai cikkeket, fésűket, és egyéb kiegészítőket, illetve a törölközőknek is remek helye lehet itt.

Kreatív tárolók zsúrkocsiból

Akár egy gyerekszobában, vagy az otthoni irodában is elhelyezhetünk egy zsúrkocsit, amin könnyedén tárolhatjuk a papírokat, vagy épp a gyerekek holmiját, játékait. Ráadásul a különböző kis dobozok és kosarak elhelyezésével a zsúrkocsin tökéletes és átlátható rendszert is teremthetünk.

Emellett akár cipőtárolót is faraghatunk zsúrkocsinkból, de a speciális reptéri zsúrkocsik esetében akár bortartóként is funkcionálhat. Nem véletlen, hogy ma már például a használt reptéri tárolókból előszeretettel készítenek otthoni zsúrkocsikat. Ilyen téren pedig az sem lehet akadály, ha épp kerék nélküli verziót sikerül beszereznünk, hiszen a zsúrkocsi kerekek vásárlása ezt is orvosolhatja.

Zsúrkocsis minibár

Egy valódi minibárt a legtöbb ember nem engedhet meg magának, hiszen sokunknak nem túl nagy az otthona. Azonban egy zsúrkocsi remek megoldás lehet, hiszen könnyedén elhelyezhetjük benne, illetve rajta az italokat, ráadásul így még mozgathatjuk is őket, ha épp a nappalin, vagy az erkélyen lenne rá szükség.

Plusz asztal

Egy dizájnos terítővel lefedve bármikor könnyedén növelhetjük a tálalófelületet vendégségek idejére. Ezzel a módszerrel máris szert tehetünk egy extra asztalra, amin elférnek a vendégek által hozott desszertek. A zsúrkocsi olyan sokoldalúan kihasználható gurulós tároló állvány ami átmeneti dohányzóasztalként is funkcionálhat a filmezésekhez, bulikhoz, de akár a hálószobába is szervírozhatjuk a hétvégi reggelit.

Összegezve

A zsúrkocsik felhasználásának a hétköznapokban tehát csak a fantázia és a kreativitás szabhat határt, hiszen egy széleskörűen felhasználható, strapabíró szerkezetről beszélünk, amely tárolásra, szervírozásra egyaránt alkalmas lehet.pr cikk elhelyezés

Szólj hozzá!