Mi a zuhanypanel?

zuhanypanel vásárlás

Relaxáció? Masszázs? Trópusi eső? És mindez az esti zuhanyzás során? Hihetetlen, de egy kiváló zuhanypanel valóra válthatja ezeket az álmokat. Emellett pedig egészséged megőrzését is támogatja. Ha felkeltettük az érdeklődésed, olvasd el a következő cikket! Itt megtalálod, mi a zuhanypanel és hogyan szerelhető be a Te fürdőszobádba is.

Zuhanypanel versus csaptelep

A zuhanypanel által nyújtott luxus fényévekre van az egyszerű csaptelep és zuhanyfej kombinációtól. A zuhanypanel ugyanis magában foglal egy esőztetőt, többféle fokozattal. Emellett tartalmaz kézi zuhanyt, és általában oldalzuhanyt is. Már csak hab a tortán, hogy általában az egyszerűbb zuhanypanelek is tartalmaznak masszázsfunkciót!

Mi a hidromasszázs zuhanypanel?

A zuhanypanel kategóriában elkülönül az egyszerű és a hidromasszázs zuhanypanel. A hidromasszázs változat esetén sok-sok fúvókából vízszintesen érkezik a kellemesen meleg víz. Így masszírozza hátunkat, testünket, karunkat, többféle választható masszázsfunkcióval. Aki igazi wellness élményre vágyik, ne sajnáljon a hidromasszázs zuhanypanelbe fektetni.

Persze általában az egyszerűbb szerkezetek is tartalmaznak masszázsfunkciót. Ez esetben a kényeztetés kevésbé intenzív, de természetesen zuhanypanel típustól is függ.

Egészségügyi előnyök

Bár elsőre luxuscikknek tűnik, a zuhanypanel rengeteg egészségügyi előnyt nyújt. Természetesen a leghatékonyabban a hidromasszázs zuhanypanelek fejtik ki hatásukat, de egy egyszerűbb rendszerrel is érezhetjük a következő pozitívumokat:

  • stresszoldás
  • vérkeringés serkentése
  • méregtelenítés
  • mozgásszervi panaszok enyhítése
  • felfrissülés
  • bőrfeszesítés
  • relaxáció
  • közérzetjavítás

Mennyire kerül a zuhanypanel?

Széles skálán mozognak ezeknek a berendezéseknek az árai. Már pár tízezer forintból vásárolhatunk zuhanypanelt, a határ pedig szinte a csillagos ég. Persze ha belegondolunk, mennyire kerül a rendszeres gyógyfürdő belépő vagy a masszázs, a zuhanypanel ára már nem is tűnik meredeknek.

Zuhanypanel beszerelése

Elköteleződtél a zuhanypanel mellett, de félsz a váratlan problémáktól? Bizonytalan vagy a beszerelést illetően? Ne aggódj, ha van elég hely, a zuhanypanel bárhová telepíthető. Legtöbbször elég egy csavar és egy tipli, s máris kész a művelet.

 

Összefoglalás: A zuhanypanel megjelenése forradalmasította a zuhanyzás élményét. Előnye nemcsak a kényeztetés, hiszen egészségünkre is határozottan pozitív hatást gyakorol. Beszerelése egyszerű, ráadásul megfizethető áron juthatunk hozzá.


egészség pr

egészség – hidroterápia – tiszta víz || életmód – a tiszta víz forrása

Kíváncsi vagy, hogy mi a zuhanypanel? Ha Te is szeretnél üdítő wellness élményt a fürdőszobádban, ne hagyd ki cikkünket! SEO PR cikk megjelentetés azonnal

Szólj hozzá!